ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ LEOHOME

Γυψοσανίδες:
Η γυψοσανίδα ως κατασκευαστικό υλικό προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στην διαμόρφωση, διαρρύθμιση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με την σταθερότητα της κατασκευής. Το περιορισμένο βάρος, τους,  καθιστά εύκολο το χειρισμό τους κατά τις διαδικασίες κατασκευής και δεν επιβαρύνουν τα κτίρια όταν χρησιμοποιούνται σε ανακαινίσεις. Πρόκειται για υλικό πυράντοχο και μη αναφλέξιμο. Προσφέρεται τόσο για πυροπροστατευτικά χωρίσματα κι επενδύσεις τοίχων, όσο και για προστατευτικές επενδύσεις μεταλλικών δομικών στοιχείων. Έχει καλές μηχανικές αντοχές και παρέχει υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση. Ακόμα το μικρό πάχος συντελεί στην αύξηση του ωφέλιμου εσωτερικού χώρου. Επίσης παρέχει ευκολία και οικονομία στην κατασκευή.

Πετροβάμβακας:
Ο πετροβάμβακας είναι θερμομονωτικό υλικό που συγχρόνως προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία στα κτίρια υπερέχοντας από άλλα μονωτικά υλικά.

Μοριοσανίδες OSB (Oriented Strand Board):
Το OSB είναι ένα δομικό πάνελ από βιομηχανοποιημένο ξύλο. Το πάνελ παράγεται από ίνες ξύλου τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με συνθετική κόλλα ρητίνης και ειδικά κεριά. Κάθε φύλλο αποτελείται από τρία στρώματα. Στα εξωτερικά στρώματα οι ίνες είναι ευθυγραμμισμένες και παράλληλες στο μήκος του πάνελ, ενώ στο εσωτερικό ευθυγραμμίζονται κάθετα στο πάνελ. Μερικά από τα πλεονεκτήματα του είναι η υψηλή μηχανική αντοχή, μεγάλη ακαμψία, αντοχή στο χρόνο, άριστη αναλογία αντοχής
βάρους κλπ.

Εξηλασμένη πολυστερίνη:
Η εξηλασμένη πολυστερίνη ανήκει στα οργανικά τεχνητά θερμομονωτικά υλικά. Αποτελείται από 88 έως 93% κατά βάρος από κρυσταλλική πολυστερίνη, ένα πολυμερές που αποτελείται από άνθρακα και υδρογόνο. Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά σε μορφή πλακών, που διαφέρουν μεταξύ τους σε διαστάσεις, πυκνότητα και κατά συνέπεια σε φυσικές και μηχανικές ιδιότητες. Η εξηλασμένη πολυστερίνη χρησιμοποιείται κατ'εξοχήν σε κτιριακά έργα, για θερμομόνωση, σε εξωτερική τοιχοποιΐα και στοιχεία από σκυρόδεμα, σε δώματα και στέγες, σε τοιχεία υπόγειων χώρων, σε δάπεδα κλπ. Πρόκειται για ένα υλικό με υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες, με αντοχή στην υγρασία και σχεδόν μηδενική υδατοαπορρόφηση, υψηλή αντοχή σε συμπίεση, δεν προσβάλλεται από μύκητες και βακτηρίδια και μεταφέρεται και τοποθετείται πολύ εύκολα.

Reflectix:

Το REFLECTIX είναι μια ανακλαστική μόνωση, η οποία βγαίνει σε ρολά ποικίλου πλάτους και μήκους για χρήση τόσο σε ιδιαίτερα όσο και σε πρωτότυπα σχέδια κατασκευής. Δύο εξωτερικές στρώσεις φύλλου αλουμινίου αντανακλούν το 97% της ακτινοβολούμενης θερμότητας. Κάθε στρώση φύλλου αλουμινίου είναι γερά συγκολλημένη με μια ανθεκτική στρώση πολυαιθυλενίου που προσδίδει υψηλές ευελκιστικές αντοχές. Μία εσωτερική στρώση φυσαλίδων αντιστέκεται στην αγώγιμη ροή θερμότητας και δίνει στο REFLECTIX επιπρόσθετη ισχύ.

Αναπνέουσα μεμβράνη:
Η αναπνέουσα μεμβράνη συνδυάζει με εξαιρετική επιτυχία τη στεγάνωση της στέγης με την ταυτόχρονη ικανότητα αναπνοής της στέγης, παρέχοντας έτσι μέγιστη προστασία. Είναι απολύτως υγρομονωτική και προστατεύει τις σκεπές από τις συμπυκνώσεις, από τη βροχή, το χιόνι, τη σκόνη και απ' όλες τις καιρικές συνθήκες.

Κατασκευαστική ξυλεία:
Η μαλακή ξυλεία προέρχεται από τα κωνοφόρα δέντρα. Ο πεύκος και το έλατο είναι τα πιο συνήθη είδη μαλακής ξυλείας.
Μερικά από τα είδη μαλακής ξυλείας είναι:
Άσπρη Ξυλεία
Κόκκινη Ξυλεία
Εμποτισμένη Ξυλεία
Αυτά τα είδη θα τα συναντήσουμε σε σκελετούς ξύλινων σπιτιών, στέγες, πέργολες, περιφράξεις, ταβάνια, πατώματα, εσωτερικές και εξωτερικές θύρες, σκαλωσιές, καλούπια κ.α

Οι κατασκευές με ξύλινο σκελετό είναι οι πλέον αντισεισμικές και ως εκ τούτου κατάλληλες για περιοχές με έντονη σεισμικότητα. Πρόσθετα, το ξύλο είναι έναυπέροχο υλικό που κατεργάζεται εύκολα, είναι μονωτικό και έχει υψηλή αισθητική αξία.
αντοχές και παρέχει υψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση. Ακόμα το μικρό πάχος συντελεί στην αύξηση του ωφέλιμου εσωτερικού χώρου. Επίσης παρέχει ευκολία και οικονομία στην κατασκευή.

 
 
 

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP