ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ Leohome Constructions - ΜΟΝΟΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Διαλέξτε τον τύπο κατοικίας που σας ενδιαφέρει από τα σχέδια που σας προτείνουμε και προσαρμόστε τον σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. 
Σχεδιάζουμε το κτίριο μαζί με εσάς, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα φωτορεαλιστικά προγράμματα σχεδίασης, παρέχοντας σας τις τελικές όψεις του κτιρίου σας απο την αρχή, δίνοντας σας πολλές επιλογές τόσο στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν όσο και στις μεθόδους κατασκευής. Η άριστη γνώση της αγοράς μας καθιστά ικανούς να διαλέγουμε για εσας υλικά με καλή σχέση κόστους - ποιότητας σε σχέση πάντα με τη χρήση του κτιρίου που θα κατασκευάσουμε.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 45 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 1, Μπάνια, wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, 1 υπνοδωματίου και 1 λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας είναι λειτουργικός και πλήρης. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο αερισμό και φωτισμό. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Το υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και άνετο και διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 50 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 1, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, 1 υπνοδωματίου και 1 λουτρού. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο αερισμό και φωτισμό. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Το υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και άνετο και διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 55 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει κουζινόπορτα για πρόσβαση στην κοινόχρηστη βεράντα με το υπνοδωμάτιο. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν παράθυρο για καλύτερο αερισμό και φωτισμό. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα και το άλλο διαθέτει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 60 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βοηθητική βεράντα. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν 2 μπαλκονόπορτες για καλύτερο αερισμό και φωτισμό. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Το 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 65 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Το καθιστικό διαθέτει παράθυρο και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας και της τραπεζαρίας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 6

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 70 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν 2 μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις βεράντες. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 7

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 70 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν 2 μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις βεράντες. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις βεράντες. και το άλλο διαθέτει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 8

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 74 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό και το 3ο υπνοδωμάτιο διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στη βεράντα.
Το συγκεκριμένο σπίτι συνδυάζει λειτουργικότητα, άνεση , 3 υπνοδωμάτια σε λίγα τετραγωνικά.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 9

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 75 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Το καθιστικό διαθέτει παράθυρο και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας και της τραπεζαρίας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 10

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού της τραπεζαρίας και της ανεξάρτητης κουζίνας. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν παράθυρο και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της ανεξάρτητης κουζίνας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

Στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει και η δυνατότητα διαφορετικής εσωτερικής διαρρύθμισης. Η χώρος της κουζίνας μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο και η ενιαία πλέον κουζίνα διαμορφώνεται στον χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 11

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν παράθυρο και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό και το 3ο μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα.
Στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει και η δυνατότητα διαμόρφωσης ενός wc.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 12

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 81 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι:1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της πλαϊνής βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 1 μεγάλο παράθυρο και 2 μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 13

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 81 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της πλαϊνής βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 2 μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική και βοηθητική βεράντα αντίστοιχα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τo 1 υπνοδωμάτιο διαθέτει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό και το άλλο μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 14

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 85 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις βεράντες και τo 1 υπνοδωμάτιο διαθέτει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό και εσωτερικό wc.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 15

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 90 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια,1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στην κοινόχρηστη βεράντα και το 3ο παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 16

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 94 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια,1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν μεγάλο παράθυρο και μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις ανεξάρτητες βεράντες.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 17

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 100 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια,1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν παράθυρο και μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει κουζινόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βοηθητική βεράντα. Το λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό και το 3ο μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην ανεξάρτητη βεράντα.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 18

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 105 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια,1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν παράθυρο και μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει κουζινόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Το λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις βεράντες και το 3ο παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 19

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 115 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της ανεξάρτητης κουζίνας. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια,1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν παράθυρο και μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης και διαθέτει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Το λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 2 υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις βεράντες και το 3ο παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό.

ΜΟΝΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 20

Τύπος: Ισόγειο, Εμβαδόν: 130 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο χώρο της βεράντας υπάρχει η κεντρική είσοδος του σπιτιού. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, και της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 αποθήκη, 1 λουτρό και wc. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 2 μεγάλα παράθυρα και μια μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Τα 3 υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα για καλύτερο φωτισμό και αερισμό. 

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP