ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ Leohome Constructions - ΔΙΩΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Διαλέξτε τον τύπο κατοικίας που σας ενδιαφέρει από τα σχέδια που σας προτείνουμε και προσαρμόστε τον σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. 
Σχεδιάζουμε το κτίριο μαζί με εσάς, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα φωτορεαλιστικά προγράμματα σχεδίασης, παρέχοντας σας τις τελικές όψεις του κτιρίου σας απο την αρχή, δίνοντας σας πολλές επιλογές τόσο στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν όσο και στις μεθόδους κατασκευής. Η άριστη γνώση της αγοράς μας καθιστά ικανούς να διαλέγουμε για εσας υλικά με καλή σχέση κόστους - ποιότητας σε σχέση πάντα με τη χρήση του κτιρίου που θα κατασκευάσουμε.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο του σπιτιού υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο της κουζίνας, της τραπεζαρίας, του καθιστικού, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc με υποδοχή για πλυντήριο..
Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν παράθυρο και μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια.
Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. 
Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 81 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο του σπιτιού υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc.Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Η τραπεζαρία διαθέτει παράθυρο και το καθιστικό μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 85 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο του σπιτιού υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc . Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Η τραπεζαρία και το καθιστικό διαθέτουν 2 μεγάλα παράθυρα για καλύτερο αερισμό και φωτισμό Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η μεγάλη βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4

Τύπος: Διώροφο,  Εμβαδόν: 90 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας, της ανεξάρτητης κουζίνας, της κεντρικής σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στις 2 βεράντες. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 95 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, της κεντρικής σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 2 μεγάλων υπνοδωματίων και ενός λουτρού. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το καθιστικό διαθέτει παράθυρο και η τραπεζαρία μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στη βεράντα. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο, 1 wc, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Το υπνοδωμάτιο είναι πλήρη και άνετο και μπορεί να λειτουργήσει και σαν γραφείο. Το wc είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 6

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 100 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού με την τραπεζαρία, της ανεξάρτητης κουζίνας, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 1 μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στη βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια,1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το κάθε υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στις ανεξάρτητες βεράντες.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 7

Τύπος: Διώροφο,  Εμβαδόν: 105 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 1 υπνοδωματίου και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 1 μεγάλο παράθυρο για καλύτερο φωτισμό του χώρου. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια , 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία. 
Στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει η δυνατότητα το υπνοδωμάτιο του ισογείου να διαμορφωθεί κουζίνα ώστε να μεγαλώσει ο χώρος του καθιστικού και της τραπεζαρίας.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 8

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 105 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας, της ανεξάρτητης κουζίνας, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει παράθυρο και μπαλκονόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα καθώς και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν επίσης παράθυρα και μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα.
Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 9

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 111 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 2, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ενιαίας κουζίνας με την τραπεζαρία, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 1 υπνοδωματίου και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 1 μεγάλο παράθυρο για καλύτερο φωτισμό του χώρου και μια μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια , 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 10

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 112 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας, της ανεξάρτητης κουζίνας, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός μεγάλου wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει παράθυρο και κουζινόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα καθώς και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν επίσης παράθυρο και 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. ο κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 11

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 115 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας, της ανεξάρτητης κουζίνας, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 1 υπνοδωματίου και ενός μεγάλου wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει παράθυρο και μπαλκονόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα καθώς και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν επίσης παράθυρα και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει μπαλκονόπορτα για πρόσβαση στην βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 12

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 120 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο υποδοχής , του καθιστικού, της τραπεζαρίας, της ανεξάρτητης κουζίνας, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 1 υπνοδωματίου και ενός μεγάλου wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει παράθυρο και μπαλκονόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα καθώς και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν επίσης παράθυρα και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει παράθυρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει μεγάλο χολ , 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία. 
Στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει η δυνατότητα το χολ του ορόφου να διαμορφωθεί δωμάτιο ντουλάπα ή ανεξάρτητο wc για το υπνοδωμάτιο.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 13

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 120 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της ανεξάρτητης κουζίνας, της τραπεζαρίας, της κεντρικής σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 2 μεγάλων υπνοδωματίων και ενός λουτρού. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει μπαλκονόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν μπαλκονόπορτες για εύκολη πρόσβαση στη βεράντα. Το λουτρό είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, 1 wc, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Το υπνοδωμάτιο είναι άνετο και μπορεί να λειτουργήσει και σαν γραφείο ή ξενώνας. Το wc διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 14

Τύπος: Διώροφο,  Εμβαδόν: 132 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι:1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε τον προθάλαμο, το χώρο του καθιστικού με την κυρίως τραπεζαρία, της ανεξάρτητης κουζίνας με την καθημερινή τραπεζαρία, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει πόρτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 1 μεγάλο παράθυρο και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει το χολ , 3 υπνοδωμάτια , 1 λουτρό και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 15

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 144 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 3, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι: 1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε τον προθάλαμο, το χώρο του καθιστικού, της κουζίνας με την καθημερινή τραπεζαρία, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο και ενός wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει μπαλκονόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν 3 μεγάλα παράθυρα και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει το χολ , 3 υπνοδωμάτια , 1 λουτρό, 1 wc και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 16

Τύπος: Διώροφο, Εμβαδόν: 158 τ.μ., Αριθμός Δωματίων: 4, Μπάνια,wc: 1,1, Σαλόνι:1, Κουζίνα: 1

Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει η κεντρική είσοδος. Μπαίνοντας συναντάμε το χώρο του καθιστικού, της τραπεζαρίας, της ανεξάρτητης κουζίνας, της σκάλας που ενώνει το ισόγειο με τον Α όροφο, 2 υπνοδωματίων και ενός μεγάλου wc. Ο χώρος της κουζίνας είναι άνετος και πλήρης. Υπάρχει παράθυρο και μπαλκονόπορτα για την έξοδό μας στην βοηθητική βεράντα καθώς και για καλύτερο αερισμό και φωτισμό της κουζίνας. Το καθιστικό και η τραπεζαρία διαθέτουν επίσης παράθυρα και μεγάλη μπαλκονόπορτα για εύκολη πρόσβαση στην κεντρική βεράντα. Στο μεγάλο υπνοδωμάτιο υπάρχει μπαλκονόπορτα για πρόσβαση στην βεράντα. Το wc είναι ιδανικό για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες μας όπως και των επισκεπτών μας. Ο Α όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, και την σκάλα που ενώνει τον Α όροφο με το ισόγειο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλήρη, μεγάλα και άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν μία οικογένεια. Το κεντρικό λουτρό είναι μεγάλο και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Η βεράντα του ορόφου είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος του σπιτιού για την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

 

 

 

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP