Μεταλλικά σπίτια Κύπρος | Leohome Constructions

Ο χάλυβας είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων και κτιρίων με πολύ μεγάλο ύψος. Όμως η κατασκευή κατοικιών με χαλύβδινο σκελετό έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του μικρότερου κόστους σε σχέση με τις κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα.
Πλεονεκτήματα κατασκευών από χάλυβα:
Μεγάλη αντοχή σε δυσκαμψία ως προς το βάρος
Δυνατότητα δημιουργίας μεγάλων ανοιγμάτων
Πιο ελαφριά κατασκευή από το οπλισμένο σκυρόδεμα
Δημιουργεί σχετικά λιγότερα απόβλητα από το σκυρόδεμα
Μεγάλη ταχύτητα κατασκευής

Η  επιλογή του χάλυβα ως υλικού από το οποίο θα αποτελείται ο φέρων οργανισμός, ο σκελετός δηλαδη  ενός κτιρίου μας  εξασφαλίζει σε σχέση με την  αντισεισμικότητα και την αρχιτεκτονική ευελιξία που είναι άλλωστε και τα κριτήρια επιλογής των υλικών στα δομικά έργα.

Ο Χάλυβας μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε αρχιτεκτονικές μορφές που πολλές φορές είναι αδύνατο να  επιτευχθούν με άλλα υλικά. Γέφυρες τεραστίων ανοιγμάτων, ουρανοξύστες,  και τόσα άλλα θαυματα της σύγχρονης εποχής θα ήταν ανέφικτα χωρις την ύπαρξη αυτού του υλικού.

Η χρήση Χάλυβα στο φέροντα οργανισμό και η σύγχρονη αρχιτεκτονική αντίληψη δεν επιβάλλει και χρήση μοντέρνων υαλοπετασμάτων ή πλαγιοκαλύψεων στο εξωτερικό. Αντιθέτως, προτρέπει να χρησιμοποιηθούν τα τοπικά υλικά και οι παραδοσιακοί τρόποι δόμησης. Όλα τα διατηρητέα κτίσματα ενισχύονται με φέροντα οργανισμό από χάλυβα.

Το ''πάντρεμα'' παραδοσιακών και μοντέρνων υλικών μπορεί να δώσει μοναδικά αποτελέσματα.

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP