Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Με μία επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων, η LEOHOME Constructions & Developers έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών της, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.
Παρέχοντας αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, εσωτερική διακόσμηση και υπηρεσίες προσανατολισμένες στην ποιότητα, στόχος μας παραμένει η δέσμευση για την τελειότητα και παραμένουμε οι έμπιστοι συνεργάτες των πελατών μας.
Η ομάδα Μηχανικών, Συμβούλων Πωλήσεων, Διακοσμητών και Τεχνικών της εταιρείας, είναι πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών.
Δεν μας καθησυχάζει η επιτυχία μας. Συνεπώς, συνεχίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που πληρούν τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με:
• Κατασκευαστική μελέτη της κατοικίας σας μαζί με τη DESIGN AND BUILD μέθοδο. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σπίτι σας. Το δημιουργικό μας τμήμα αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που είναι πάντα δίπλα στον πελάτη, πάντα πρόθυμοι να ολοκληρώσουν κάθε έργο παρέχοντας σύγχρονες λύσεις, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας
• Λήψη σχεδίων από τους δικούς σας σχεδιαστές για την κατασκευή ξύλινης, μεταλλικής κατοικίας ή κατοικίας από σκυρόδεμα.
Σε συνεργασία με τους σχεδιαστές σας, ολοκληρώνουμε κάθε έργο, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα.
• Μελέτη για την αγορά μίας κατοικίας ή διαμερίσματος που χτίζουμε στη δική μας γη.
Ελάτε σε εμάς για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις για διαμερίσματα και κατοικίες που έχουμε ήδη ολοκληρώσει ή θα ολοκληρώσουμε σύντομα.
• Μελέτη μερικής ή ολοκληρωτικής ανακαίνισης της κατοικίας σας
Είμαστε δίπλα σας για να μεταμορφώσουμε το σπίτι σας και να σας παρέχουμε σύγχρονες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Ευχαριστούμε τους παλιούς μας πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, και καλωσορίζουμε τους νέους μας πελάτες.
Η μόνη μας αποστολή είναι να χτίσουμε το σπίτι των ονείρων σας…

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
Email: info@leohome.com.cy

  ΣΧΕΔΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
  Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
  Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
  Emailinfo@leohome.com.cy