Ιδιωτική Κατοικία στο Μάμμαρη

Έργο στο Μάμμαρη

Ιδιωτική κατοικία σε υφιστάμενη κατοικία στο Μάμμαρη

Ροή Εργοταξίου

Μια υφιστάμενη σοφίτα μετατρέπεται σε ευρύχωρο και άνετο καθιστικό 215 τ.μ!
Ως κατασκευαστική εταιρεία με γνώση όλων των δομικών υλικών και κατασκευαστικών στυλ, η καλύτερη λύση για τη μέγιστη χρήση του χώρου ήταν η χρήση του σουηδικού ξύλου ως δομικού και στατικού υλικού, το οποίο εκτός από φιλικό προς το περιβάλλον, έχει υψηλή μηχανική αντοχή και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και το θεωρούμε ως το πιο ανθεκτικό υλικό που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.
Αυτό το σπίτι, με την ενίσχυση τόσο της υφιστάμενης τοιχοποιίας όσο και της υφισάμενης στέγης, όσον αφορά την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση κατέχει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α. Έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των ιδιοκτητών του σε μποέμ στιλ και λειτουργικότητα και επίσης στην εμφάνιση.
Σε έναν ευρύχωρο όροφο βρίσκονται το σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα ενώ ο ιδιωτικός χώρος των υπνοδωματίων είναι χωρισμένος. Τα 3 υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο. Η εντυπωσιακή οροφή δίνει ζεστασιά και μεγαλοπρέπεια στο σπίτι, το οποίο δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση πίσω από ένα ισόγειο σπίτι, ενώ οι φεγγίτες στη στέγη παρέχουν γενναιόδωρο φωτισμό και αερισμό στα δωμάτια.
Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της εταιρείας μας, αποτελούν τα συστατικά για μια μοναδική ποιότητα ζωής και ένα ονειρεμένο σπίτι για τους πελάτες μας.

Χαρακτηριστικά
ΟικόπεδοΣε υφιστάμενη κατοικία
Εσωτερικός Χώρος215m2
Υπνοδωμάτια3
Γραφείο1
Τουαλέτες1
Θερμική ΠρόσοψηΝαι
Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α+Ναι
Υλικά θερμομόνωσηςΝαι

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
Email: info@leohome.com.cy

  ΣΧΕΔΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
  Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
  Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
  Emailinfo@leohome.com.cy