Έργο Κόρφη

Έργο Κόρφη

Ιδιωτική Κατοικία στην Κλήρου

Τρισδιάστατα Σχέδια

Ροή Εργοταξίου

Ιδιωτική διώροφη κατοικία στην περιοχή της Κλήρου σε συνεργασία με τους εξαιρετικούς σχεδιαστές-συνεργάτες μας, που εδώ και χρόνια μας προτείνουν και προτιμούν λόγω της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού μας.
Σχεδιασμένο σε αυλή, περιτριγυρισμένο από πεζοδρόμια και καταπράσινο χώρο με εκπληκτική θέα στο βουνό «Κόρφη» στην Κλήρου, έρχεται σε αρμονία με τη φύση, με την κλασική πολυεπίπεδη στέγη κεραμιδιών.
Το σπίτι εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες και τα γούστα των ιδιοκτητών του, τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην εμφάνιση. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, που διαμορφώνουν τους εσωτερικούς χώρους δίνοντας μια πιο ιδιωτική πινελιά σε κάθε χώρο.
Διαθέτει ένα ευρύχωρο και λειτουργικό ισόγειο όπου το τεράστιο σαλόνι χωρίζεται από την κουζίνα και την τραπεζαρία. Στον επάνω όροφο υπάρχει το κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο και ένα τρίτο γραφείο ή μελλοντικό υπνοδωμάτιο. Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το σπίτι από τα υπόλοιπα, εκτός από την οροφή του σε πολλά επίπεδα, είναι τα σωστά προσανατολισμένα και μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν αδιάκοπα τη μαγευτική θέα στο βουνό.
Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της εταιρείας μας, αποτελούν τα συστατικά για μια μοναδική ποιότητα ζωής και ένα ονειρεμένο σπίτι για τους πελάτες μας. Πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α.

Χαρακτηριστικά
Εσωτερικός Χώρος186m2
Αυλή156m2
Υπνοδωμάτια3
Τουαλέτες3
Στεγασμένες Βεράντες27m2
Χώροι Στάθμευσης2 (34m2)
Θερμική ΠρόσοψηΝαι
Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α+Ναι
Υλικά θερμομόνωσηςΝαι

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
Email: info@leohome.com.cy

  ΣΧΕΔΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
  Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
  Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
  Emailinfo@leohome.com.cy