Μεταλλική Κατασκευή στην Αγλαντζιά

Μεταλλική Κατασκευή στην Αγλαντζιά

Μεταλλική προέκταση σε υφιστάμενη κατοικία στην Αγλαντζιά

Το έργο έχει παραδοθεί

Ροή Εργοταξίου

Έχουμε αναπτύξει δύο διαμερίσματα σε μία υφιστάμενη κατοικία στην Αγλαντζιά που μοιάζουν με μία μονο κατοικία. Είναι κατασκευασμένα από σκελετό βαρέως μετάλλου. Αυτό είναι σε συνεργασία με τους εξαιρετικούς σχεδιαστές - συνεργάτες μας, οι οποίοι εδώ και χρόνια μας συστήνουν και μας προτιμούν λόγω της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού μας.
Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες και τα γούστα των ιδιοκτητών τους, τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην εμφάνιση.
Η κοινή σκάλα είναι αυτό που χωρίζει τα δύο διαμερίσματα, τα οποία με τον σωστό και λειτουργικό σχεδιασμό τους αφήνουν επαρκή θέση για εξωτερική βεράντα. Το 1ο διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, καθώς και κοινόχρηστο μπάνιο, ενώ ο ιδιωτικός χώρος, ο οποίος χωρίζεται, φιλοξενεί δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με άλλο κοινόχρηστο μπάνιο. Τα παράθυρα στο σαλόνι και στο ένα υπνοδωμάτιο είναι ενσωματωμένα με τον εξωτερικό σκεπαστό χώρο της βεράντας. Το 2ο διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, καθώς και κοινόχρηστο μπάνιο, ενώ ο ιδιωτικός χώρος, ο οποίος χωρίζεται, φιλοξενεί δύο επιπλέον ιδιωτικά υπνοδωμάτια. Η κουζίνα σε σχήμα L στο πίσω μέρος είναι ενσωματωμένη με την εξωτερική σκεπαστή βεράντα. Το χαρακτηριστικό των παραπάνω διαμερισμάτων που τα καθιστά μοναδικά, είναι η υψομετρική διαφορά των κοινόχρηστων χώρων από τους ιδιωτικούς. Η ανεξαρτησία αυτών των χώρων επιτυγχάνεται μέσω έξι βημάτων. Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της εταιρείας μας, αποτελούν τα συστατικά για μια μοναδική ποιότητα ζωής και ένα ονειρεμένο σπίτι για τους πελάτες μας. Πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α.

Διαμέρισμα 1 - Χαρακτηριστικά
Εσωτερικός Χώρος90m2
Υπνοδωμάτια2
Τουαλέτες2
Στεγασμένες Βεράντες13m2
Θερμική ΠρόσοψηΝαι
Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α+Ναι
Υλικά θερμομόνωσηςΝαι
Διαμέρισμα 2 - Χαρακτηριστικά
Εσωτερικός Χώρος100μ2
Υπνοδωμάτια2
Τουαλέτες3
Στεγασμένες Βεράντες10m2
Θερμική ΠρόσοψηΝαι
Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α+Ναι
Υλικά θερμομόνωσηςΝαι

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
Email: info@leohome.com.cy

  ΣΧΕΔΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Διεύθυνση: 201 Γωνία Λεωφ. Τσερίου & Σπύρου Κυπριανού,
  Στρόβολος, 2407 Λευκωσία, Κύπρος
  Αριθμός Τηλεφώνου: +357 70002727
  Emailinfo@leohome.com.cy