Κατοικίες στην Κοκκινοτριμιθιά

Ζήσε όπως ονειρεύεσαι

Μοντέρνες κατοικίες 3υπν. στην Κοκκινοτριμιθιά!

Χώρος, Άνεση και Δυνατότητες Επέκτασης! Ανακαλύψτε την πολυτέλεια του χώρου και της άνεσης στις μοντέρνες, ανεξάρτητες κατοικίες μας 3 υπνοδωματίων στην Κοκκινοτριμιθιά, έκτασης 144 m². Αυτές οι κατοικίες προσφέρουν τη δυνατότητα μελλοντικής κατασκευής σοφίτας, καθιστώντας τις όχι απλώς ένα σπίτι, αλλά μια επένδυση στο μέλλον της οικογένειάς σας.

Πληροφορίες για το έργο:

Εξαιρετική Τοποθεσία:

Ιδανική Γειτονιά: Βρίσκεται σε εξαιρετική περιοχή, μεταξύ 2ου Δημοτικού Σχολείου και Λυκείου Κοκκινοτριμιθιάς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ποιότητα Διαβίωσης: Η ευρύχωρη διαρρύθμιση των 144 m² εξασφαλίζει άφθονο χώρο για κάθε μέλος της οικογένειας να έχει τον δικό του χώρο, ενώ παράλληλα απολαμβάνει κοινόχρηστους χώρους.

Σχεδιασμένο με την επιλογή για μελλοντική κατασκευή σοφίτας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε καθώς αυξάνονται οι ανάγκες σας.

  • Διώροφες κατοικίες που εκφράζουν γούστο, ποιότητα και στυλ, στην Κοκκινοτριμιθιά.
  • Το έργο αποτελείται από τρεις κατοικίες βασισμένες στη λειτουργικότητα και την άνεση του χώρου, που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες. Το έργο είναι εξαιρετικών προδιαγραφών και Ενεργειακής απόδοσης Α+, από υλικά υψηλής ποιότητας και διπλό πάρκινγκ.
  • Αυτά τα ευρύχωρα σπίτια είναι διατεταγμένα σε μια ενιαία διάταξη, που αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια τραπεζαρία και μια κουζίνα που προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα λόγω του σχήματός της. Τα παράθυρα στον χώρο της κουζίνας ενσωματώνουν το εσωτερικό με το εξωτερικό. Το μπάνιο ολοκληρώνει τη διάταξη του ισογείου.
  • Στον επάνω όροφο, κάθε σπίτι έχει ένα κύριο υπνοδωμάτιο και μια ξεχωριστή γκαρνταρόμπα, ένα ιδιωτικό μπάνιο και μια επιλογή από 2 ή 3 επιπλέον υπνοδωμάτια που εξυπηρετούνται από ένα άλλο μπάνιο.
  • Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της εταιρείας μας είναι τα συστατικά για μια μοναδική ποιότητα ζωής και ένα ονειρεμένο σπίτι για εσάς.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Προδιαγραφές
Κατοικία 1
Κατοικία 2
Κατοικία 3
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ m2
144
144
144
ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ m2
5
5
5
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ
3
3
3
W/C
3
3
3
ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΣΟΦΙΤΑ m2
30
30
30
ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
15.2
14.7
15.8
ΤΙΜΕΣ € (Από)
215.000
215.000
215.000

Αρχιτεκτονικά Σχέδια

Σας ενδιαφέρει αυτό το έργο;
Ας μιλήσουμε!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Όνομα
7000 27 27
This site is registered on wpml.org as a development site.