Γνωρίστε μας

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, κατασκευάζουμε κατοικίες και διαμερίσματα με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, κατασκευάζουμε κατοικίες και διαμερίσματα με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Καλώς ήρθατε στη Leohome!

Στη Leohome Constructions & Developers, ειδικευόμαστε στην κατασκευή πολυτελών διαμερισμάτων και κατοικιών σε προνομιακές περιοχές στη Λευκωσία.

Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας είναι αφοσιωμένη στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και δεξιοτεχνίας, διασφαλίζοντας ότι όλα τα έργα μας ολοκληρώνονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Στόχος μας, να προσφέρουμε μια εμπειρία ευχάριστων στιγμών στο δικό σας σπίτι. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών, εγγυόμαστε ότι θα λατρέψετε το νέο σας σπίτι. Είτε αναζητάτε το σπίτι όπου θα στεγάσετε τα όνειρα σας,  είτε ένα επενδυτικό ακίνητο,  προσφέρουμε την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας.

Με τη δέσμευσή μας στην αριστεία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, εγγυόμαστε ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.

"Κάθε έργο που κατασκευάζουμε φέρει την προσωπική μου υπογραφή. Γι' αυτό στη Leohome Constructions & Developers, ποτέ δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Η ποιότητα, η έγκαιρη παράδοση και η προτεραιότητα των πελατών μας είναι αδιαπραγμάτευτα για εμάς."

Το Όραμα μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε ο εργολάβος της επιλογής για τους πελάτες μας, παρέχοντας προστιθέμενη αξία μέσω της ποιότητας και της βιωσιμότητας. Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη, πάντα μέσα από την υψηλή παροχή υπηρεσιών, τόσο στον συμβουλευτικό και μελετητικό όσο και στον κατασκευαστικό τομέα.

Επιπλέον, ένας άλλος στόχος μας είναι η μοναδικότητα κάθε έργου. Η ποιότητα είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε, κάνοντάς μας υπερήφανους για τα έργα μας και επίσης κάνοντας τους πελάτες μας ευτυχισμένους στα σπίτια τους.

Η Αποστολή μας
Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις στέγασης! Στη LeoHome Constructions and Developers θεωρούμε ότι τρία από τα πιο σημαντικά αγαθά στη ζωή είναι η εργασία, η φιλία και το σπίτι μας. Για το λόγο αυτό και σεβόμενοι αφενός τους εαυτούς μας και αφετέρου τους πελάτες μας, έχουμε ως αποστολή μέσα από τη δουλειά μας να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπίτι για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του και ταυτόχρονα δημιουργώντας φιλίες, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση.
Οι Συνεργάτες μας

Ψάχνεις για το νέο σου... Leohome;
Ας μιλήσουμε!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Όνομα
7000 27 27