ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ LEOHOME - ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Στη LEOHOME πιστεύουμε  πως μπορούν να σχεδιαστούν ιδιαίτεροι χώροι, συνδυάζοντας  υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές Τα έργα μας κυμαίνονται από τις πιο απλές εφαρμογές έως  την πλήρη ανακαίνιση κατοικιών ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες του σύγχρονου  τρόπου ζωής στο σπίτι. Η εμπειρία μας στον τομέα της ανακαινίσεις κατοικιών, μας επιτρέπει  να σας ενημερώνουμε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία καθώς και για όλο το φάσμα των επιδοτήσεων που ισχύουν για ανακαινισεις κατοικιων ανά διαστήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επίσκεψη στο χώρο σας ώστε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, και έπειτα να σας παρουσιάσουμε μια πρόταση σχεδιασμού και την προσφορά μας.

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP